Szórakoztatás szenvedéllyel

Neked szenvedélyed a munkád? Úgy érzed azt csinálod amire születtél? Elképesztő, milyen sok dolog tud motiválni egy embert, és ami szép, hogy mindenkit más cél vezérel. Én szerencsésnek érzem magam, mivel olyan szenvedélyt találtam, ami sok-sok gyerkőcnek okozok örömet.

Tovább olvasom...

Miért szeretik az ugrálóvárat?

Iszonyú sok helyre hívták már a Légvárvarázst az ugrálóvárakkal és minden alkalommal kitörő örömmel fogadtak minket. Bevallom szuper érzés élményt adni a mozgás örömén keresztül, amire a légvár tökéletes eszköz. De vajon miért szeretik a gyerekek ezt a fajta játékot?

Tovább olvasom...

Mi a Légvárvarázs célja?

Bevallom kellett pár nap, és némi fejtörés, hogy rájöjjek mi az igazi mozgató rugóm ebben a vállalkozásban, hol rejtőznek az alapok, valójában honnét indult az egész, mire építettem fel a sikereim. Ezt nem utólag gondolom ki, nem azért kellett a pár nap, hanem hogy megvilágosodjam, mi a vezérlő elv, ami miatt elkezdtem és azóta is mozgatja a vállalkozásom.

Tovább olvasom...

Légvár vagy ugrálóvár?

A kérdés azért vetődött fel, mert nehéz eldönteni, hogy ugyanarról a felfújt játékról beszélünk vagy mindegyik mást jelent? Pedig egyszerű, olyan mint a bogár és a rovar esete: Minden ugrálóvár légvár, de nem minden légvár ugrálóvár!

Tovább olvasom...