légvár bérlés

Neked szenvedélyed a munkád?

Úgy érzed azt csinálod amire születtél? Elképesztő, milyen sok dolog tud motiválni egy embert, és ami szép, hogy mindenkit más cél vezérel. Én szerencsésnek érzem magam, mivel olyan szenvedélyt találtam, ami sok-sok gyerkőcnek okozok örömet.

légvár kölcsönzés

Vállalkozásom indulásakor - immár 21 éve-,

nem gondoltam bele, mit is fog adni számomra az ugrálóvár üzemelés. A sok kudarcot és hibát leküzdve, tanulva belőle olyan szintre jutottam a légvárazással, hogy ezt a tevékenységet nem munkának, hanem a szenvedélyemnek tartom. Hatalmas nehézséggel kellett megküzdenem 2020-ban a Légvárvarázzsal, de úgy érzem könnyedén vettem az akadályokat. Mindenki azt tanácsolta próbáljam ki magam más pályán, amit meg is tettem és sikereim is voltak, de mit érzek az év végén? Ugyanazt, mint márciusban a nagy „fékezés” idején:

ugrálóvár bérlés

Vissza akarom kapni az életem.

Ezt pontosan úgy értem, hogy álljon vissza minden a régi kerékvágásba, mert nem akarok mást csinálni, mint a légvárazást. Azt érzem, hogy jól választottam küldetést, mikor a gyerekeknek akartam élményt és örömet adni, és már nagyon várom az „újraindulást”. Nem kell más:

csak a szenvedélyem a szórakoztatás.


nézz meg minket a TIKTOKon