Milyen árammal működik?

Sima hálózati dugaljról üzemel. Mikor azt mondom 220 kell, akkor azt gondolják maradi vagyok, de olyan is előfordult, hogy 230 Volt-ot mondtam és erre azt a választ kaptam: nálunk csak 220 van. A tisztánlátás végett: a befúvómotor 1,1 Kilowatt, tehát 6 Amperes biztosítékról már üzemel, de 10 Amper tuti elég abban az esetben, ha 50 méteren belül vagyunk és nincs rákapcsolva az egész falunapi büfésor.

Milyen talajra telepítünk?

Az ugrálóvárak telepítésének a legfontosabb feltétele, hogy rögzíthető legyen az elmozdulás ellen. Ezért fontos sík, füves területre telepíteni a játékot, hisz a lekötés itt könnyen megoldható, ha földbe telepített öntöző rendszer van, arról kérünk tájékoztatást, mert nem szeretnénk ajándék szökőkúttal kedveskedni. A légvárakon fülek és kötelek találhatók, amivel a földbe levert vashorgonyokhoz vagy valamilyen tereptárgyhoz kell kikötni, de ha salak, murva vagy döngölt földes talaj van, akkor viszünk alátét fóliát, ami megvédi a játékot a sérüléstől, de erről megrendeléskor egyeztetünk.

Mennyi idő a felállítás?

A legkisebb játékunk felfújása 40 másodperc a legnagyobb 5 perc, a többi azon múlik, mennyire könnyű megközelíteni a helyszínt, hol a konnektor és mennyire nehéz a játék rögzítése a talajba, de 15, maximum 30 perc.

Időjárás befolyásolja az üzemelést?

Az első és legfontosabb szabály, hogy nagy szélben (39-40 km/ h felett) TILOS az üzemelés és ezt külön kérésre sem tesszük meg! Ezt tudjuk mérni, továbbá a széltérképet figyelem, ha kölcsönzésről van szó, ahol nincs jelen egy animátor sem, akkor mindig egyeztetünk és figyelembe vesszük a helyi időjárási viszonyokat. Az eső is ellensége a kültéri rendezvénynek, de egy nyári zivatar utáni üzemelés nem elképzelhetetlen, mivel hamar kiszárad a játék.

Mekkora terület kell?

22 éve légvárazok és ha minden évben vettem egyet, akkor ugye van kínálat bőven. Tudok szállítani 4 x 4 méterest a bölcsiseknek és 7 x 14 méter óriás csúszdát ugrálóval egybekötve. Tehát a terület igény mindig a megrendelt játék méretétől függés ez nálam alap hogy előre egyeztessük.

Lemondás?

Az időjárás viszontagságát nem terhelem a megrendelőre! Minden esetben szoktam kérni telefonos egyeztetést a program előtt, mert egy betegség vagy az időjárás könnyedén befolyásolja a buli kimenetelét.

Van még kérdés?

Tedd fel:
+3630/ 351 2665