légvárvarázs

Milyen árammal működik?

Sima hálózati dugaljról üzemel. Mikor azt mondom 220 kell, akkor azt gondolják maradi vagyok, de olyan is előfordult, hogy 230 Volt-ot mondtam és erre azt a választ kaptam: nálunk csak 220 van. A tisztánlátás végett: a befúvómotor 1,1 Kilowatt, tehát 6 Amperes biztosítékról már üzemel, de 10 Amper tuti elég abban az esetben, ha 50 méteren belül vagyunk és nincs rákapcsolva az egész falunapi büfésor.

légvár bérlés

Milyen talajra telepítünk?

Az ugrálóvárak telepítésének a legfontosabb feltétele, hogy rögzíthető legyen az elmozdulás ellen. Ezért fontos sík, füves területre telepíteni a játékot, hisz a lekötés itt könnyen megoldható, ha földbe telepített öntöző rendszer van, arról kérünk tájékoztatást, mert nem szeretnénk ajándék szökőkúttal kedveskedni. A légvárakon fülek és kötelek találhatók, amivel a földbe levert vashorgonyokhoz vagy valamilyen tereptárgyhoz kell kikötni, de ha salak, murva vagy döngölt földes talaj van, akkor viszünk alátét fóliát, ami megvédi a játékot a sérüléstől, de erről megrendeléskor egyeztetünk.

ugrálóvár bérlés

Mennyi idő a felállítás?

A legkisebb játékunk felfújása 40 másodperc a legnagyobb 5 perc, a többi azon múlik, mennyire könnyű megközelíteni a helyszínt, hol a konnektor és mennyire nehéz a játék rögzítése a talajba, de 15, maximum 30 perc.

légvár kölcsönzés

Időjárás befolyásolja az üzemelést?

Az első és legfontosabb szabály, hogy nagy szélben (39-40 km/ h felett) TILOS az üzemelés és ezt külön kérésre sem tesszük meg! Ezt tudjuk mérni, továbbá a széltérképet figyelem, ha kölcsönzésről van szó, ahol nincs jelen egy animátor sem, akkor mindig egyeztetünk és figyelembe vesszük a helyi időjárási viszonyokat. Az eső is ellensége a kültéri rendezvénynek, de egy nyári zivatar utáni üzemelés nem elképzelhetetlen, mivel hamar kiszárad a játék.

ugrálóvár kölcsönzés

Mekkora terület kell?

22 éve légvárazok és ha minden évben vettem egyet, akkor ugye van kínálat bőven. Tudok szállítani 4 x 4 méterest a bölcsiseknek és 7 x 14 méter óriás csúszdát ugrálóval egybekötve. Tehát a terület igény mindig a megrendelt játék méretétől függés ez nálam alap hogy előre egyeztessük.

légvár bérlés

Lemondás?

Az időjárás viszontagságát nem terhelem a megrendelőre! Minden esetben szoktam kérni telefonos egyeztetést a program előtt, mert egy betegség vagy az időjárás könnyedén befolyásolja a buli kimenetelét.

Van még kérdés?

Tedd fel:
+3630/ 351 2665