Légvár üzemelés feltételei

Az ugrálóvárak üzemelésének a legfontosabb feltétele, hogy rögzíthető legyen az elmozdulás ellen. Ezért fontos füves terüetre telepíteni a játékot, hisz a lekötés itt könnyen megoldható, ha földbe telepített öntöző rendszer van arról kérünk tájékoztatást. A légvárakon füek és kötelek találhatók, amivel a földbe levert vashorgonyokhoz kell kikötni, de ha salak, murva vagy döngölt földes talaj van, akkor viszünk alátét fóliát, ami megvédi a játékot a sérüéstől, de erről megrendeléskor egyeztetni kell.

Légvár üzemelés feltételei

Ha beton, aszfalt vagy térkő van, valamilyen tereptárgyhoz kötözzük a játékot esetleg a szállító járműhöz, mert a szél általi elmozdulás ellen mindenképpen biztosítanunk kell! Az előírt maximum 39 Km/h viharos szél esetén légvár üzemelése szigorúan TILOS, ezt a megrendelő küön kérésére SEM teljesítjük. További elvárásunk a megrendelő felé az elektromos áram biztosítása, mégpedig sima hálózati dugalj 230 Volt 50 méteren belü. Ekkor tudunk garanciát vállalni, hogy a befúvó motorok megfelelően működjenek. 1,1 és 1,5 Kw-os levegő befúvók vannak játékonként, az áramerősséget ehhez kell igazítani. ( 10 Amper elég szokott lenni)

Légvár üzemelés feltételei

Kérésem a telepítés könnyű elvégzéséhez, hogy a helyszín autóval megközelíthető legyen, mivel az általunk üzemeltetett játékok "IGAZI" légvárak 50- től 300 kg-ig, tehát nem egyszerű a mozgatásuk. Legtöbbször kisteherautó vagy dobozos autó esetleg utánfutóval szállítunk, tehát a: - vigyük oda kézben: NEM működik! Fontos az elérhetőség is, mivel bármi közbejöhet és szükség lehet a kommunikációra, ezért kell, hogy elérhető legyen a megrendelő, szervező.

Légvár üzemelés feltételei