légvár bérlés

Úton-útfélen a célokról és azok eléréséről hallasz,

nem csoda ha felmerül benned is az igény, hogy célozz-tervezz-kivitelezz. Könnyebb mondani mint megcsinálni, sőt még könnyebb nem csinálni semmit vagyis halogatni. Mélyebbre nem is mászok ebben a témában mert nem ez a célom :) , viszont ha vállalkozást csinálsz akkor mégiscsak fontos a tervezés-kivitelezés, hogy elérd a célod. Vagy inkább célod kell, hogy legyen előbb? És itt jön az én történetem: Mostanában voltam egy könyvbemutatón,ami inkább motivációs előadás volt, ahol az író-szerző a saját példáján keresztül mutatja be, mire érdemes figyelni, mik a buktatók vagy a gyorsító sávok és hasznos útmutatókat kapott az ember, amit saját vállalkozásába alkalmazni tud, vagy akár új irányba tereli.

légvár kölcsönzés

Ez vállalkozóknak szólt

gondolok itt azokra a tettre kész emberekre - akik hajlandók saját kezükbe venni az életük irányítását és megvalósítani az ötletüket, amit szeretnek és szívből csinálnak úgy ahogy én a légvárazást. Itt volt egy gyakorlat, ami arról szólt, hogy a teremben lévők közül mindenki menjen oda 4-5 résztvevőhöz és mondjuk el egymásnak a vállalkozásunk CÉLJÁT, miért is kezdtük el, amit csinálunk.

ugrálóvár bérlés

Gondoltam: JÓ, beszélni kell egy idegennek arról, amit 18 éve csinálok és a mindennapjaim része, nem nagy ügy.

Az első partneremnek el is mondtam nagy lendülettel, ki vagyok, mit csinálok, honnét jött az ötlet, PAFF! Az Ő válaszából egyértelműen jött, neki mi a CÉLJA, nekem meg nem. Na oké, majd a második partnernek kifejtem: ki vagyok, mit csinálok, honnét jött az ötlet, milyen eredményeim vannak és…. Már megint úgy éreztem: hol a CÉLOM? Harmadik félnél már nagyon zsongott az agyam: cél,-cél , cél- és rá kellett jönnöm jobb, ha leülök és magamba szállok, mert annyira eltávolodtam az eredeti céljaimtól, hogy már el sem tudom mondani!

ugrálóvár kölcsönzés

Persze itt nem azokra a célokra gondolok,

hogy a közeljövőbe milyen játékot vegyek, hogy milyen marketing eszközt használjak, hogy tudok gyorsabban fejlődni, és kikkel fogok dolgozni,hanem az igazi –MIÉRT?- miért is csinálom a légvárazást. Bevallom kellett pár nap, és némi fejtörés, hogy rájöjjek mi az igazi mozgató rugóm ebben a vállalkozásban, hol rejtőznek az alapok, valójában honnét indult az egész, mire építettem fel a sikereim.

ugrálóvár bérlés

Ezt nem utólag gondolom ki, nem azért kellett a pár nap, hanem hogy megvilágosodjam, mi a vezérlő elv, ami miatt elkezdtem és évek óta mozgatja a vállalkozásom, íme: Szeretem a gyerekeket és szeretek nekik élményt és örömet adni, amire a légvárüzemelés tökéletes eszköz! Ez a CÉLOM, hogy jól érezzék magukat a gyerekek!

Like- old a Légvárvarázs facebook oldalunk!