Minden másodperc izgalom volt a számukra, ahol labdával, tollas ütővel, különféle versenyszámokban tudtak részt venni, belekóstolva a versenyzésbe.

Imádom nézni ahogy a picik koncentrálnak és ügyeskednek egymásnak szurkolva, na itt kezdődik a csapat szellem, ezért érdemes bemutatni nekik a versenyzést és a sportot.

2016-ban még csak az ajkai óvodák vettek részt, de már akkor is Jákli Péter ötlete alapján a nyeremény egy légvár üzemelés volt, minden indulónak a saját óvodájuk udvarában.

Nagyon nagy öröm számomra, hogy ajkaiként az itt élő gyerekeknek tudok örömet és szórakozást nyújtani, és hát az óvodás olimpia ragyogó alkalom a Légvárvarázsnak, hogy megjutalmazza őket egy olyan programmal ami önfeledt mozgásra készteti őket!

Köszönet az óvónőknek, akik szívükön viselik a picik fejlődését és felkészítették őket a versenyszámokra.

2017 tavaszán már 8 óvoda versenyzett, Ajkán kívül bekapcsolódott, Halimba, Nyirád és Úrkút.

A Sportcsarnokban még nagyobb volt az izgalom, de a dobogóra mindenki felállhatott és minden résztvevő kapott ajándékot, a rendezvényt egy Cukorkaágyú zárta és természetesen a nyeremény légvár eljutott vidékre is, a résztvevő Óvodákba.

Célom, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és ehhez a légvár tökéletes eszköz!

De nem csak az óvodákban, rendezvényeken érdemlik meg a gyerekek az ugrálást, mert gondoltunk már a szülinapi, otthoni környezetre is - szívesen kitelepítünk bárhová játékot, ahol fontos a gyerekek szórakoztatása.


Ajánlatot kérek

Nyomd meg bátran... ez még nem szerződés ;)