légvár kölcsönzés

A gyerekek már egész pici koruktól szeretnek ugrálni,

-ha lehet apán és anyán-, de az ágy a legmegfelelőbb erre a célra! Minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, ezért az ágy rugókat nem kímélve, bátorítják az ugrálásra. Hát ezért találták ki a légvárat, hogy az otthoni bútorok fellélegezhessenek… Persze nem, de jól hangzik. Szóval előbb-utóbb találkozik a gyerkőc egy légvárral és nagyon hamar megkedveli, hisz kedvére pattoghatnak benne faltól –falig. Ugrálóvárat több méretben és formában gyártanak, hogy minden korosztály megtalálja a magának legmegfelőbbet, de!

ugrálóvár bérlés

Igen itt a gond,

sokszor csak egy vagy maximum két típusú játék van egy rendezvényen és itt bizony a legnagyobb körültekintés ellenére is összekerülnek a picik a nagyobbakkal. Ez gondot szokott jelenteni, hisz a súly különbség és a mozgás intenzitása eltér, ezért az ovisok pattognak a légvárban jobbra-balra, még ha nem is akarnak. Mi a megoldás? Megálmodtam, megterveztem és hozzá láttam a megvalósításnak és: sikerült létrehozni! A nagy sportcsarnokos rendezvényekkel ellentétben, egy kisebb helyen, kisebb játékokkal , kisebb gyerekeknek szerveztünk Légvár Játszóházat CSAK óvodások részére.

ugrálóvár kölcsönzés

Ez a korosztály leszűkítés azért is előnyös,

Ez a korosztály leszűkítés azért is előnyös, mivel több azonos korú gyerek tartózkodik egy helyen, így a kissé zárkózottabb gyerkőc is megnyílhat és fejlődik a mozgás koordinációjuk. Vállalkozás szempontjából kicsit rizikós ennyire szűkíteni a piacot, de megéri, hisz amelyik gyereket elhozták a Légvár játszóházba az jól érezte magát, és ez a fő célunk:

légvár bérlés

Élményt adni a mozgás örömén keresztül!

Az Ajkai VMK segítségünkre volt, Bábics Valéria igazgatónő támogatásával, kedvező feltételekkel biztosította számunkra a Kaszinó nagytermét, így már nem volt akadálya az Óvodás Légvár Játszóháznak. A helyiséget valóban tele raktuk játékokkal így egy kisebb labirintus alakult ki, amit ovis csoporttársak és kis pajtások, barátnők nagyon élveztek. A Légvárvarázs teljesítette a küldetést és már gondolkodunk a folytatáson…. .

Like- old a Légvárvarázs facebook oldalunk,

akkor biztos értesülsz a következő rendezvényünkről! Még több lehetőség érdekel? Nagyon szívesen telepítünk szülinapra, baráti-családi összejövetelre, sőt már esküvőre is légvárat, Ott igazán jól érezhetik magukat a gyerekek, a saját kertben, udvarban.

légvár kölcsönzés