légvár bérlése


CÉL

A szülők legnemesebb vágya, hogy a gyerekük boldog legyen, ha ezzel egyetértesz - jó helyen vagy- hisz, nekem is ez a célom. Az ugrálóvárak és a Légvárvarázs összes játéka a felszabadult időtöltést szolgálja a mozgás élményén keresztül.

ugrlóvár bérlése


TÖRTÉNET

Az első légváram 2000-ben szereztem be, attól az ötlettől vezérelve, hogy az akkor még 5 éves kisfiam, ha látott egyet mindig be akart menni ugrálni. Akkoriban nem volt mindennapi ez a játék, kellett hozzá a bátorság, hogy beindítsak egy vállalkozást a szórakoztató iparra építve. A növekedési időszak ezekkel a kérdésekkel indult:
van nagyobb ugrálóvár?- hát lett,
van csúszdás légvárad?- hát az is lett.
tudsz hozni rodeó bikát?- hát persze.
kell a buliba egy élőcsocsó- már hozom is.
A bővítés, fejlesztés azóta is folyamatos, figyelem a trendeket és az igényeket, ez adja a növekedés erejét már 23 éve.

ügyességi játék bérlése

KÜLDETÉS

Azt tapasztaltam, bárhová megyünk, ott szeretnek minket, hisz a gyerekeknek élményt és örömet viszünk ezért ez egy elképesztő hálás feladat. Így könnyű kivitelezni azt a küldetést, hogy minél több kislurkóhoz eljuttassuk az ugrálóvárainkat. A második célkitűzésem, hogy családbarát vállalkozást építsek és ez is teljesült, mivel a „kisfiam” akivel kezdődött ez a story, már főállású önálló légváras. A család többi tagja is beleveti magát a feladatokba a legkisebb például a cég reklámarca.

Ha már ezt olvasod, akkor alaposan megismertél minket, most jöhet az árajánlatkérés:

 

Árajánlatot kérek