Falunap, rendezvények

A falunap kiemelkedő esemény egy közösségben, ezért érdemes nagy figyelmet szentelni a szervezésre. Én, ebben tudok segíteni, hisz a program nagyrészt a szórakozásról szól és a Légvárvarázs szolgáltatása ezen alapszik.

Tovább olvasom...

Répcelak Légvár Aréna

Répcelak számomra egy kis gyöngyszem a városok közt, a különleges hangulatával és az itt élők közvetlenségével. A Légvárvarázs mindig kereste azokat a településeket, ahol a gyerekek szórakoztatására szükség van, de itt éltük meg azt, hogy felkértek Minket a beltéri üzemelésre.

Tovább olvasom...

Vasvár Légvár Aréna

A gyerekek imádnak ugrálni, kiskorukban otthon az ágyon, később minden olyan helyen, ami rugózik, de hát ezt egy kisgyermekes szülőnek nem kell bemutatni. A legtöbben úgy gondolják szezonális az ugrálóvár, ami igaz is, de ha már van egy nagy Sportcsarnok, akkor miért ne töltsük meg légvárakkal a gyerekek örömére akik otthon unatkozás helyett, kitombolhatják magukat.

Tovább olvasom...

Jánossomorja, Légvár Játszóház

Mi még szalmabálán ugráltunk, vagy folyópartról a vízbe, de most ez van: Légvár játszóház, hogy legyen a gyereknek is jó emléke a gyerekkorról! Szabó Miklós vagyok és a Légvárvarázst azért hoztam létre, hogy minél több gyereknek tudjak élményt és tartalmas időtöltést adni a mozgás örömén keresztül. Sajnos a hideg idő beköszöntével, kevesebb lehetőség adódik a futkározáshoz, de a mozgás igény megmarad.

Tovább olvasom...

AJKA LÉGVÁR ARÉNA

A gyerekek imádnak ugrálni, kiskorukban otthon az ágyon, később minden olyan helyen, ami rugózik, de hát ezt egy kisgyermekes szülőnek nem kell bemutatni. A legtöbben úgy gondolják szezonális az ugrálóvár, ami igaz is, de ha már itt Ajkán van egy nagy Sportcsarnok, akkor miért ne töltsük meg légvárakkal a gyerekek örömére akik otthon unatkozás helyett, kitombolhatják magukat.

Tovább olvasom...

Légvár esküvőre

Aki esküvőre adja a fejét az a gyerekkorára rak pontot. Ezért a pár „legszebb napján” illik kitombolni magukat, hisz minek is lenne a sok játékos vetélkedő, vicces programok, ha nem azért hogy jól érezzék maguk.

Tovább olvasom...

Légvár az óvodákban

Hogyan kerül INGYEN légvár az óvodákba? Semmi extra, a gyerekek megdolgoztak érte, mégpedig a sporton keresztül és a jutalom is pontosan ugyanez! Már 2016-ban elindult egy nagyszerű kezdeményezés az Ajka Sportváros szervezésében Óvodás Olimpia néven, ahol játékos vetélkedőn vehettek részt a kisgyerekek a Sportcsarnokban.

Tovább olvasom...

Ajka Óvodás Légvár Játszóház

gyerekek már egész pici koruktól szeretnek ugrálni, -ha lehet apán és anyán-, de az ágy a legmegfelelőbb erre a célra! Minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, ezért az ágy rugókat nem kímélve, bátorítják az ugrálásra. Hát ezért találták ki a légvárat, hogy az otthoni bútorok fellélegezhessenek… Persze nem, de jól hangzik.

Tovább olvasom...

Oroszlány légvár játszóház

Szabó Miklós vagyok és a Légvárvarázst azért hoztam létre, hogy minél több gyereknek tudjak élményt és tartalmas időtöltést adni a mozgás örömén keresztül. Sajnos a hideg idő beköszöntével, kevesebb lehetőség adódik a futkározáshoz, de a mozgás igény megmarad.

Tovább olvasom...