légvár kölcsönzése

2023 egy páratlan év volt

Minden évben választok egy mottó-t és az a szóvicc jutott eszembe, hogy 2023 egy páratlan év lesz. Jelentem tisztelettel, az is lett!

Tovább olvasom...
ugrálóvár bérlés

Rendezvény(t) szervezők figyelmébe

Rendezvény(t) szervezők legnagyobb öröme az, ha a vendégek jól érzik magukat és ezt elérni hatalmas erőfeszítés. Ötletelés, tervezés után rengeteg buktatón, akadályon kell átküzdeni magad, hogy eljuss a kivitelezésig, -ismerős?

Tovább olvasom...
légvár bérlése

Gyerekzsivajjal telt meg az Ajka Sportcentrum 2023-02-05 -én a Légvárvarázsnak köszönhetően.

Felkérés érkezett a Sportváros Nonprofit Kft. részéről, hogy kisgyerekes családoknak indítsunk program sorozatot , ahol a gyerekek jól érzik magukat és a felnőttek örömmel hozzák el csemetéiket. Erre kitűnő ötlet az ugrálóvár és a Légvárvarázs játékeszközei, így hát kezdetét vette a JÁTÉKARÉNA, ami a sikerre való tekintettel havonta kétszer megrendezésre kerül. Bármerre nézel mosolygós, vidám gyerekeket látsz és csevegő felnőtteket, ami bizonyítja, hogy szükség van a hasonló minőségi szórakozásra.

Tovább olvasom...
ugrálóvár bérlése

Szórakoztatás szenvedéllyel

A szülők legnemesebb vágya, hogy a gyerekük boldog legyen, ha ezzel egyetértesz - jó helyen vagy- hisz, nekem is ez a célom. Az ugrálóvárak és a Légvárvarázs összes játéka a felszabadult időtöltést szolgálja a mozgás élményén keresztül.

Tovább olvasom...
légvárak bérlése

Miért szeretik az ugrálóvárat?

Iszonyú sok helyre hívták már a Légvárvarázst az ugrálóvárakkal és minden alkalommal kitörő örömmel fogadtak minket. Bevallom szuper érzés élményt adni a mozgás örömén keresztül, amire a légvár tökéletes eszköz. De vajon miért szeretik a gyerekek ezt a fajta játékot?

Tovább olvasom...
ugrálóvár kölcsönzés

Mi a Légvárvarázs célja?

Bevallom kellett pár nap, és némi fejtörés, hogy rájöjjek mi az igazi mozgató rugóm ebben a vállalkozásban, hol rejtőznek az alapok, valójában honnét indult az egész, mire építettem fel a sikereim. Ezt nem utólag gondolom ki, nem azért kellett a pár nap, hanem hogy megvilágosodjam, mi a vezérlő elv, ami miatt elkezdtem és azóta is mozgatja a vállalkozásom.

Tovább olvasom...
légvár kölcsönzése

Légvár vagy ugrálóvár?

A kérdés azért vetődött fel, mert nehéz eldönteni, hogy ugyanarról a felfújt játékról beszélünk vagy mindegyik mást jelent? Pedig egyszerű, olyan mint a bogár és a rovar esete: Minden ugrálóvár légvár, de nem minden légvár ugrálóvár!

Tovább olvasom...
ugrálóvár bérlés

Légvár esküvőre

Aki esküvőre adja a fejét az a gyerekkorára rak pontot. Ezért a pár „legszebb napján” illik kitombolni magukat, hisz minek is lenne a sok játékos vetélkedő, vicces programok, ha nem azért hogy jól érezzék maguk.

Tovább olvasom...
légvár bérlése

Légvár az óvodákban

Hogyan kerül INGYEN légvár az óvodákba? Semmi extra, a gyerekek megdolgoztak érte, mégpedig a sporton keresztül és a jutalom is pontosan ugyanez! Már 2016-ban elindult egy nagyszerű kezdeményezés az Ajka Sportváros szervezésében Óvodás Olimpia néven, ahol játékos vetélkedőn vehettek részt a kisgyerekek a Sportcsarnokban.

Tovább olvasom...
ugrálóvár kölcsönzés

Falunap, rendezvények

A falunap kiemelkedő esemény egy közösségben, ezért érdemes nagy figyelmet szentelni a szervezésre. Én, ebben tudok segíteni, hisz a program nagyrészt a szórakozásról szól és a Légvárvarázs szolgáltatása ezen alapszik.

Tovább olvasom...
légvárvár bérlése

Répcelak Légvár Aréna

Répcelak számomra egy kis gyöngyszem a városok közt, a különleges hangulatával és az itt élők közvetlenségével. A Légvárvarázs mindig kereste azokat a településeket, ahol a gyerekek szórakoztatására szükség van, de itt éltük meg azt, hogy felkértek Minket a beltéri üzemelésre.

Tovább olvasom...
légvár aréna

Vasvár Légvár Aréna

A gyerekek imádnak ugrálni, kiskorukban otthon az ágyon, később minden olyan helyen, ami rugózik, de hát ezt egy kisgyermekes szülőnek nem kell bemutatni. A legtöbben úgy gondolják szezonális az ugrálóvár, ami igaz is, de ha már van egy nagy Sportcsarnok, akkor miért ne töltsük meg légvárakkal a gyerekek örömére akik otthon unatkozás helyett, kitombolhatják magukat.

Tovább olvasom...
légvár játszóház

Jánossomorja, Légvár Játszóház

Mi még szalmabálán ugráltunk, vagy folyópartról a vízbe, de most ez van: Légvár játszóház, hogy legyen a gyereknek is jó emléke a gyerekkorról! Szabó Miklós vagyok és a Légvárvarázst azért hoztam létre, hogy minél több gyereknek tudjak élményt és tartalmas időtöltést adni a mozgás örömén keresztül. Sajnos a hideg idő beköszöntével, kevesebb lehetőség adódik a futkározáshoz, de a mozgás igény megmarad.

Tovább olvasom...
ugrálóvár és légvár a légvárvarázsnál

AJKA LÉGVÁR ARÉNA

A gyerekek imádnak ugrálni, kiskorukban otthon az ágyon, később minden olyan helyen, ami rugózik, de hát ezt egy kisgyermekes szülőnek nem kell bemutatni. A legtöbben úgy gondolják szezonális az ugrálóvár, ami igaz is, de ha már itt Ajkán van egy nagy Sportcsarnok, akkor miért ne töltsük meg légvárakkal a gyerekek örömére akik otthon unatkozás helyett, kitombolhatják magukat.

Tovább olvasom...
óvodás légvár játszóház

Ajka Óvodás Légvár Játszóház

A gyerekek már egész pici koruktól szeretnek ugrálni, ha lehet apán és anyán, de az ágy a legmegfelelőbb erre a célra! Minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, ezért az ágy rugókat nem kímélve, bátorítják az ugrálásra. Hát ezért találták ki a légvárat, hogy az otthoni bútorok fellélegezhessenek… Persze nem, de jól hangzik.

Tovább olvasom...
légvár játszóház

Oroszlány légvár játszóház

Szabó Miklós vagyok és a Légvárvarázst azért hoztam létre, hogy minél több gyereknek tudjak élményt és tartalmas időtöltést adni a mozgás örömén keresztül. Sajnos a hideg idő beköszöntével, kevesebb lehetőség adódik a futkározáshoz, de a mozgás igény megmarad.

Tovább olvasom...